/Lirik Lagu Tombo Ati – Opick

Lirik Lagu Tombo Ati – Opick

Lagu berjudul Tombo Ati dinyanyikan Opick. Lagu Tombo Ati diciptakan Sunan Bonang.

Begini lirik lagu Tombo Ati – Opick

He di…de da…da da di de
Da…da di do…de da…re rei…ra

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan, moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat, kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan, moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat, kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

(Yatni Setianingsih/Golali.id)