/Lirik Lagu Talak Tilu

Lirik Lagu Talak Tilu

Lagu berjudul Talak Tilu adalah salah satu lagu berlirik bahasa Sunda.

Simak lirik lagu Talak Tilu

Mana nyeri, nyeri, nyeri teuing
Ceurik ati ditambélarkeun
Henteu beunang ku disabaran
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Indit soré, kurunyung geus Subuh
Abdi tunduh, mukakeun tulak
Batin nyeri, ceurik sorangan
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Nyeri, nyeri, nyeri, éta moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa sok iyeuh aing
Henteu robah, teu éling-éling
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Mana nyeri, nyeri, nyeri teuing
Ceurik ati ditambélarkeun
Henteu beunang ku disabaran
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Indit soré, kurunyung geus Subuh
Abdi tunduh, mukakeun tulak
Batin nyeri, ceurik sorangan
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Nyeri, nyeri, nyeri, éta moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa sok iyeuh aing
Henteu robah, teu éling-éling
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Mana nyeri, nyeri, nyeri teuing
Ceurik ati ditambélarkeun
Henteu beunang ku disabaran
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Indit soré, kurunyung geus Subuh
Abdi tunduh, mukakeun tulak
Batin nyeri, ceurik sorangan
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Nyeri, nyeri, nyeri, éta moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa sok iyeuh aing
Henteu robah, teu éling-éling
Aduh, alah iyeuh, téga téh teuing

Nyeri, nyeri, nyeri, éta moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, éta moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

Nyeri, nyeri, nyeri, moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran, paéh gé teu panasaran
Meungpeung ngora kénéh, meungpeung urang can batian
Pék geura serahkeun, talak tilu sakalian

(Yatni Setianingsih/Golali.id)

TAGS: