/Lirik Lagu Stasiun Balapan dari Didi Kempot
Didi Kempot

Lirik Lagu Stasiun Balapan dari Didi Kempot

Lagu Stasiun Balapan yang dipopulerkan Didi Kempot

Inilah lirik lagu Stasiun Balapan dari Didi Kempot

Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo sing dadi kenangan

Kowe karo aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning Stasiun Balapan

Rasane koyo wong kelangan

Kowe ninggal aku

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da…a… Dada… sayang

Da….. Slamat jalan

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning Stasiun Balapan Solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali

Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo sing dadi kenangan

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning Stasiun Balapan Solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali

Ning Stasiun Balapan

Kuto Solo sing dadi kenangan

Kowe karo Aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning Stasiun Balapan

Rasane koyo wong kelangan (*/Golali.id)

Dok : Instagram Didi Kempot Official