/Lirik Lagu Sorban Palid – Nining Meida

Lirik Lagu Sorban Palid – Nining Meida

Lagu berjudul Sorban Palid adalah salah satu lagu yang dinyanyikan Nining Meida. Lagu Sorban Palid berlirik bahasa Sunda.

Inilah lirik lagu Sorban Palid – Nining Meida

Akang Haji, sorban palid
Palidna ka Cilamaya
Akang Haji, sumangga calik
Nyanggakeun mah saaya-aya

Akang Haji, sorban palid
Palidna ka Cikapundung
Akang Haji, ku naon balik?
Ulah lila, da lila pundung

Kaso pondok, kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Najan sono, najan héman
Teu saé ngobrol di jalan

Kaso pondok, kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Sono mondok, sono nganjang
Sono patepang di jalan

Akang Haji, sorban palid
Palidna ka Cikamiri
Akang Haji, ku naon balik?
Ulah osok, da nganyenyeri

Akang Haji, sorban palid
Palidna ka Cilamaya
Akang Haji, sumangga calik
Nyanggakeun mah geuningan saaya-aya

Kaso pondok, kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Najan sono, najan héman
Teu saé ngobrol di jalan

Kaso pondok, kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Sono mondok, sono nganjang
Sono patepang di jalan

Kaso pondok, kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Najan sono, najan héman
Teu saé…ngobrol di jalan

(Yatni Setianingsih/Golali.id)

TAGS: