/Lirik Lagu Satru 2 – Denny Caknan feat Happy Asmara

Lirik Lagu Satru 2 – Denny Caknan feat Happy Asmara

Lagu Satru 2 dinyanyikan Denny Caknan feat Happy Asmara. Lirik lagu ini berbahasa Jawa.

Begini lirik lagu Satru 2 – Denny Caknan feat Happy Asmara

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur ceritane
Sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku

Ha…ah…oh…hm
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur ceritane
Ho…wo…oh, sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu

(Yatni Setianingsih/Golali.id)

TAGS: