/Lirik Lagu Nemu – Gilga Sahid

Lirik Lagu Nemu – Gilga Sahid

Lagu berjudul Nemu dinyanyikan Gilga Sahid, lagu Nemu berlirik bahasa Jawa.

Inilah lirik lagu Nemu dari Gilga Sahid

Nemu koe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ninggal aku golek liane
Tekamu dadi tombo
Ngobati ati seng loro
Mugo ikhlas nompo
Tekan mbesuk nganti tuo

Koe seng paling ngerti marang kahanane ati
Aku mok semangati ngusap iluhku seng mbrebes mili
Pepujane ati kinaryo kembange wangi
Sabar sabarno momong aku

Mugo selawase dadi siji
Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati

Nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati yang pergi biarlah pergi

Ono koe seng ngancani

(Yatni Setianingsih/Golali.id)