/Lirik Lagu Mawar Bodas

Lirik Lagu Mawar Bodas

Lagu berjudul Mawar Bodas adalah salah satu lagu dengan lirik bahasa Sunda.

Simak lirik lagu Mawar Bodas

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu maliré kacapé
Sabab aya nu ditéang

Hujan angin, dor-dar gelap
Taya pisan keur ngiuhan
Sanajan awak rancucud
Bet asa karunya teuing

Pajar cenah asal nepi
Ka tempat anu dituju
Rék ngalongok mawar bodas
Kembang nu jadi impian

Sugan téa moal gagal
Kembang téh aya nu boga
Balik gé jiga horéam
Leumpangna jiga ngalayang

Teu disawang ti anggalna
Teu dipikir ti tadina
Anjeun ulah nyeuri haté
Lantaran tacan pasini
Néangan pipanyakiteun
Néangan pipanyakiteun

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu maliré kacapé
Sabab aya nu diteang

Hujan angin, dor-dar gelap
Taya pisan keur ngiuhan
Sanajan awak rancucud
Bet asa karunya teuing

Pajar cenah asal nepi
Ka tempat anu dituju
Rék ngalongok mawar bodas
Kembang nu jadi impian

Sugan téa moal gagal
Kembang téh aya nu boga
Balik gé jiga horéam
Leumpangna jiga ngalayang

Teu disawang ti anggalna
Teu dipikir ti tadina
Anjeun ulah nyeuri haté
Lantaran tacan pasini
Néangan pipanyakiteun
Néangan pipanyakiteun

Teu disawang ti anggalna
Teu dipikir ti tadina
Anjeun ulah nyeuri haté
Lantaran tacan pasini
Néangan pipanyakiteun
Néangan pipanyakiteun

(Yatni Setianingsih/Golali.id)