/Lirik Lagu Manuk Dadali

Lirik Lagu Manuk Dadali

Lagu Manuk Dadali merupakan lagu dari Daerah Jawa Barat.

Begini lirik lagu Manuk Dadali dari Provinsi Jawa Barat (Jabar)

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang


Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana

Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun

Manuk Dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya

Manuk Dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna
Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati

Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia. (*/Golali.id)

TAGS: