/Lirik Lagu Kudu Nangis – Happy Asmara

Lirik Lagu Kudu Nangis – Happy Asmara

Lagu berjudul Kudu Nangis dinyanyikan Happy Asmara

Inilah lirik lagu Kudu Nangis – Happy Asmara

Ra kuat aku, nglakoni tresno tekan semene
Yen kudu takdire, pisah karo kowe
Kulo ikhlas lahir batine

Wes tak maafke
Bola bali mung mbok sepelekke
Aku wes raiso, neruske cerita
Pol mentok aku tak lungo

Ngadepi sikap mu, aku klera kleru
Sakkarep karep mu timbang Poda padu
Sing uwis yo uwis, sing ilang ben ilang
wes ra kuat tenan

Kudu nangis, hawane kudu nangis
Ati koyo di iris iris
Karo janji mu sing lamis

Aku nangis, aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun

Ngadepi sikap mu, aku klera kleru
Sakkarep karep mu timbang Poda padu
Sing uwis yo uwis, sing ilang ben ilang
wes ra kuat tenan

Kudu nangis, hawane kudu nangis
Ati koyo di iris iris
Karo janji mu sing lamis

Aku nangis, aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun

Kudu nangis, hawane kudu nangis
Ati koyo di iris iris
Karo janji mu sing lamis

Aku nangis, aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun

Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun

(Yatni Setianingsih/Golali.id)

TAGS: