/Lirik Lagu Kisinan – Happy Asmara

Lirik Lagu Kisinan – Happy Asmara

Lagu berjudul Kisinan dinyanyikan Happy Asmara

Begini lirik lagu Kisinan dari Happy Asmara

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e
Jebule kowe milih ro liyane
Ujung ujunge mung kisinan dewe

(Yatni Setianingsih/Golali.id)