/Lirik Lagu Kelingan Mantan – Ndx Aka

Lirik Lagu Kelingan Mantan – Ndx Aka

Lagu berjudul Kelingan Mantan dinyanyikan Ndx Aka. Lagu Kelingan Mantan berlirik bahasa Jawa.

Inilah lirik lagu Kelingan Mantan – Ndx Aka

Dek, kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Dek, kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan, bermesraan, canda, dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng sak lawase
Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Dek, kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

Opo iki bukti katresnanmu marang aku?
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi

Yo weslah mungkin iki pancen dalane
Ati iki mung iso ngampet lorone
Bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
Senajan kowe wes gawe cidro neng atiku

Mas, pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Dek, kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati


Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes eluhku mili deres neng pipi

(Yatni Setianingsih/Golali.id)

TAGS: