/Lirik Lagu Bubuy Bulan

Lirik Lagu Bubuy Bulan

Lagu Bubuy Bulan adalah salah satu lagu daerah dari Jawa Barat atau Jabar, lagu Bubuy Bulan liriknya menggunakan bahasa Sunda

Inilah lirik lagu Bubuy Bulan

Bubuy bulan
Bubuy bulan, sangray béntang
Panonpoé
Panonpoé disasaté

Unggal bulan
Unggal bulan abdi téang
Unggal poé
Unggal poé ogé hadé

Situ Ciburuy, laukna hésé dipancing
Nyérédét haté ningali ngeplak caina
Tuh, itu saha nu ngalangkung unggal énjing?
Nyérédét haté ningali sorot socana

Bubuy bulan
Bubuy bulan, sangray béntang
Panonpoé
Panonpoé disasaté

Unggal bulan
Unggal bulan abdi téang
Unggal poé
Unggal poé ogé hadé

Situ Ciburuy, laukna hésé dipancing
Nyérédét haté ningali ngeplak caina
Tuh, itu saha nu ngalangkung unggal énjing?
Nyérédét haté ningali sorot socana

Bubuy bulan
Bubuy bulan, sangray béntang
Panonpoé
Panonpoé disasaté

Bubuy bulan
Bubuy bulan

(Yatni Setianingsih/Golali.id)